Sportkampen

Hier vind u het huidige aanbod voor sportkampen die we steeds aanbieden in samenwerking met Sport+

https://issuu.com/sportplus/docs/vakantiekampen_zomer_2019

- kayak en watersport: 

  • Een kamp voor echte waterratten. Maak kennis met de kayaksport en zijn peddelbroeders. Een week vol combinaties van kayak, kano, stand-up-paddling (SUP) en vlottenbouw.

- kayak

  • Maak kennis met de avonturen in een kayak. Laat je onderdompelen en ontdek de kneepjes van de kayaksport. Je leert er verschillende vaardigheden en spelletjes met je boot en peddel. Een week volledig gebaseerd op kayak.

- indianenkamp voor 1ste - 3de leerjaar: dagkamp

  • Schuilt er een echte indiaan in jou, dan is dit kamp zeker iets voor jou! Krijg een opleiding tot een echte indiaan door een combinatie van sport, spel en knutselplezier.
    Een echte indiaan kun je worden door de vele indianenspelen te volbrengen en zelf in een echte indianenboot te varen. Op maandag-, donderdag- en vrijdagnamiddag laten we de grote kano te water.

- indianenkamp 4de - 6de leerjaar: dagkamp

  • Schuilt er een echte indiaan in jou, dan is dit kamp zeker iets voor jou! Krijg een opleiding tot een echte indiaan door een combinatie van sport en spel.
    Ga op schattenjacht, leer blaaspijpschieten en ontdek wat een echte indiaan in het leven doet. Dinsdag-, woensdag- en vrijdagnamiddag vertrekken wij te water met de kajak om enkele kneepjes van het vak te leren.

- combinatiekampen met Blueberry Hill kids: dagkamp

  • Een dagprogramma, telkens de voormiddag in Blueberry Hill en namiddag in de kayak. Een mix van avontuurlijke activiteiten, zowel indoor als outdoor. Muurklimmen (tot 15 meter hoog) komt uiteraard aan bod, maar ook boogschieten, speleo, rappel, … Maak kennis met de kayaksport en zijn peddelbroeders. Een week vol combinaties van kayak, kano, stand-up-paddling (SUP) en vlottenbouw.

- combinatiekampen met Blueberry Hill junior: dagkamp

  • Een dagprogramma, telkens de voormiddag in Blueberry Hill en namiddag in de kayak. Een mix van avontuurlijke activiteiten, zowel indoor als outdoor. Muurklimmen (tot 15 meter hoog) komt uiteraard aan bod, maar ook boogschieten, speleo, rappel, … Maak kennis met de kayaksport en zijn peddelbroeders. Een week vol combinaties van kayak, kano, stand-up-paddling (SUP) en vlottenbouw.

Inschrijven voor 1 van deze kampen kan via onderstaande link: 

https://sport.kortrijk.be/Activities/Overview