Lid worden

Lidmaatschap is per kalenderjaar (en niet per schooljaar). Dit in hoofdzaak omdat we het liefst van al varen in de zomer :) 

Lid worden kan in princiepe het hele jaar door. Voor kinderen onder 12 raden we aan een sportkamp te volgen in de zomer indien je lid wilt worden na 1 september. (na 1 september rest niet genoeg tijd om voldoende basistechniek op te bouwen om te overwinteren)

 

Vul onderstaande gegevens in. (meerdere emailadressen zijn mogelijk, gescheiden door komma)

 

Schrijf het nodige lidgeld over op rek nr: BE03 7775 9326 2584 met vermelding van uw naam en "LIDGELD + JAAR"

TARIEF:

 

Eerste jaar: 50 euro 

Volgende jaren:

- Tem 16jr: 60 euro/jaar

- 17 jr en ouder: 80 euro/jaar

 

- gezinsaansluiting: 250 euro/jaar

 

Je bent pas ingeschreven als het lidgeld betaald is, het formulier ingevuld en we een medische fiche ontvangen hebben (ondertekend door huisarts, model onderaan deze pagina)

Tel hierbij nog 10 euro/jaar indien je een wedstrijdvergunning wenst aan te vragen. Deze wedstrijdvergunning heb je nodig als je wilt deelnemen aan officiële wedstijden. (Belgisch, Open, Vlaamse Kapioenschappen, int regatta ed. )

Wedstrijden als Geel, Mechelen,... zijn propagandawedstijden. Voor deze is geen vergunning nodig

 

Alvast bedankt en welkom in de club!

 

 

WE GEBRUIKEN UW GEGEVENS ENKEL VOOR AANMELDING LIDMAATSCHAP BIJ DE FEDERATIE EN DE VERZEKERING. TEVENS GEBRUIKEN WE DE GEGEVENS OM U OP DE HOOGTE TE STELLEN VAN ACTIVITEITEN BINNEN DE CLUB. Uw gegevens worden niet doorgegeven aan derden. Op eenvoudig verzoek worden uw gegevens gewist
 

Contact kan zijn (niet limitatief)

° Brief: uitnodiging hernieuwen lidmaatschap; uitnodiging algemene vergadering; officiele meldingen vanuit het bestuur,...

° Mail: uitnodging activiteiten en feestelijkheden binnen de club,...

°SMS/spraak: aanpassing trainingsmomenten, persoonlijke communicatie